Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MARMY öntött márvány mosdók

MARMY által gyártott mosdó nem egyszerűen csak egy mosdó, hanem minden fürdőszoba álma: a NAGYBETŰS MOSDÓ! Az öntöttmárvány termékek az elmúlt 5 évben immár Európában is óriási teret hódítottak! A gyárat több, mint 20 evvel ezelőtt alapította meg Svédországban Roger Johansson, aki úttörőként kezdte el az öntöttmárvány technológiát alkalmazni Európában. Johansson Úr az Egyesült Államokból visszatérve Svédországba, Halmstad varosában indította el vállalkozását, amivel azóta beírta magát a szanitergyártás történelmébe.

Az öntöttmárvány termékek felülete homogén, nehezebben marad meg a felszínen a vízkő, apróbb sérülés eseten könnyen javíthatók, polírozással percek alatt ujja varázsolhatók!

MARMY kezdetben kizárólag bérgyártással foglalkozott, nagy nevű cégek részére gyártott kis és nagyszériás termékeket! Partnerei (a teljesség igénye nélkül) Svédországban az IKEA, a SVEDBERGS, a DANSANI, Németországban a KEUCO, a VILLEROY, a HANSGROHE és meg számos szanitergyár Európában. Az elmúlt 20 év alatt nemcsak a gyártás technológia, de termékei minősége, formavilága is hatalmasat változott. A MARMY 2000-ben mosdók mellett elkezdte az öntöttmárvány kádak gyártását is.

MARMY mosdóknál és kádaknál mindig 100%-os minőség találkozik a designnal és eleganciával!

Raktáron
78.500 Ft 62.800 Ft
Raktáron
48.500 Ft 38.800 Ft
Raktáron
49.750 Ft 39.800 Ft